top of page
Vyhledat
cernajana

ENERGIE roku 2021 a roku 2022

Aktualizováno: 8. 1. 2022

2022 se rychle blíží…

podívejme se na něj i z energetického pohledu, ale nejdřív se rozlučme s energiemi odcházejícího roku.


Rok 2021 byl rokem toho, co můžeme nazvat „prozkoumáváním své vnitřní krajiny“ a pokračováním „strhávání masek“, které jsme zažili už rok před tím.


Každý z nás nějakým svým způsobem odhaloval pravdu a tajemství. To, co dřív bylo skryté, se stalo zjevným, včetně našich vlastních vnitřních úsudků, vzorců a příběhů, kterých jsme se drželi. Hledali jsme nový směr a začali jsme psát nové příběhy založené na pravdách, které se odhalují. A někteří jsme možná i měli chuť si „přetáhnout deku“ přes hlavu a schovat se…


Byl to rok masivního narušování dlouhodobých cyklů a opouštění všeho toho, co už neodráží naše hodnoty včetně té vlastní.


Dlouhodobým účelem této energie je, abychom opravdu konečně prozkoumali základní cihly, ze kterých jsme si postavili vlastní realitu. Dostali jsme „darem“ záblesky světla, které nám mohly pomoct líp vidět do temných zákoutí a skulin a tam vymést všechny pavučiny a střepiny, které mohou zakrývat naši vlastní vizi a vytvářet dojem kolísavé nestability a nevyrovnanosti struktury naší reality.


Abychom mohli skutečně vybudovat něco, co si víc zaslouží pravdu o tom, kdo jsme, osobně i kolektivně, je nutné vyjít s „čistým štítem“. Chceme tvořit život s kořeny poctivosti, jasnosti a hlubokého sladění s naším srdcem. K tomu je ale třeba se zbavit svých starých příběhů, které nás drží menšími, než kým ve skutečně jsme.



Objevujeme svůj smysl života a volíme si žít život, který je mnohem víc v souladu s naším účelem bytí tady.


Dostali jsme v tomto roce šanci dozvědět se víc o tom, jak vidíme sami sebe a hlouběji se dotkli toho, co nás rozděluje. Vnímali jsme v sobě vlny revoluce a naděje a víry v něco nového a lepšího.


Někdo citlivější možná zjistil, že ho napětí v tomto roce připravovalo o energii, že strávil víc času než obvykle snahou zastabilizovat ji. Proto se možná teď na samotném konci roku může cítit vyčerpaný nebo i paralyzovaný.


Většina z nás možná na vlastní kůžu okusila, že šlo o rok plný emocí. Občas bylo snadné nechat se „vtáhnout do boje“ a zjistit, že pociťujeme víc stresu a úzkosti než obvykle. V každém případě to byl rok posunu (ať už vpřed, tak i zpátky). Rok občasných pocitů bezmocnosti nad vnějšími podobami našeho světa.


Jakkoli se to mohlo zdát náročné, byl tento cyklus „úklidu v sobě“pro nás životně důležitý, abychom se mohli posunout, udělat ten pohyb, ten krok.


Právě teď jsme jako lidstvo společně zapojení do dvou velkých úkolů:


1. Čistíme staré příběhy, které nám brání ve vědomí jednoty, drží nás ve starých vzorcích strachu a nedostatku. Uvolňujeme prastará traumata, která jsou uložena v našich buňkách, která nám osobně většinou ani nepatří.


2. Přeskupujeme lidské archetypy, abychom mohli plně přijmout svou sílu a kreativitu, která je pro nás nezbytná k vytvoření světa udržitelných zdrojů a míru.




Rok 2022 nám doslova přináší energii k zahájení procesu přestavby a restrukturalizace, ať už to zní sebesložitěji a sebestrojeněji. Máme šanci položit základy pro příštích 6 let na planetě.


Měníme způsob, jakým tvoříme, interagujeme a nově definujeme hodnotu lidstva a lidského života.


Naše měřítko hodnoty už nebude jen materiální, začneme si vážit zkušenosti být „lidským, člověčím“ člověkem - novým, spravedlivějším a udržitelnějším způsobem.


Může dojít k hlubokým vnitřním proměnám ve všech směrech.


Stále více budou vyplavávat na povrch společná témata, kdy:


1. se posouváme do hlubšího souladu s naším autentickým Já


2. pohybujeme se v cyklu, kde je manifestace/projevení něčeho ve hmotě víc možná a kdy dramaticky zvyšujeme svůj potenciál vytvořit to, co skutečně chceme.


K tomu je potřeba být odolní. Vědět, jak zůstat hluboce spojení sami se sebou. To pomůže vytvořit spojení souladu a pocitu bezpečí.


V roce 2022 nebudou tolerovány kompromisy. Zásadní pro nás bude vědět, jak být jasní, srozumitelní a v rovnováze. Tehdy budeme schopní skutečně budovat to, co cítíme, že je možné v našem srdci, jen si to možná nedokážeme představit svou myslí.


Co to všechno znamená?


Každý z nás jsme zodpovědní za to, co ve své realitě vytvoříme. Ano, může se nám zdát, pokud sledujeme každý den zprávy, že se dějí věci, které jsou mimo naši kontrolu. Můžeme dokonce mít pocit, že v naší velmi osobní každodenní realitě se nám dějí věci, které nemáme pod kontrolou.


V tomto bodě neřeknu, že pokud máme správně nastavenou „mysl“ a správné „vědomí“, nikdy se nám nic špatného nestane. To prostě není pravda. Všem lidem, dokonce i těm nejvědomějším nebo nejmocnějším, se přihodí i špatné věci...


Ale máme „kontrolu“ nad tím, co uděláme se svými zkušenostmi a jak se je rozhodneme prožít. Můžeme buď panikařit, vyděsit se, cítit se bezmocní, frustrovaní, rozzlobení, zklamaní nebo zahořklí, nebo můžeme využít emocionální energii, která je nám k dispozici, a použít ji k tomu, abychom se propojovali s pólem“ toho, kým skutečně jsme.


To, že si vytváříte svou vlastní realitu, s největší pravděpodobností dávno víte. Ale v roce 2022 je třeba mít opravdu jasno v tom, kdo je to „JÁ“, které tvoří moji realitu, a co tohle „JÁ“ dělá, aby tuto realitu vytvořilo. A nejde jen o to vědět to kognitivně/ rozumem. Jde o to to skutečně DĚLAT.


Rok 2022 bude rokem, kdy je důležité vědomě a důsledně pěstovat rituály a zvyky, které nás udrží v hlubokém souladu s tím, kým skutečně jsme.


Začněme v roce 2022 žít v plném souladu se svou duší a svým posláním. Buďme konečně tím, kým jste sem přišli být a dělejme to, kvůli čemu tady jsme.


A pokud Vám v tom odkrývání svého skutečného "JÁ" a účelu bytí mohu být nápomocná, jsem tady pro vás. Nově i s velkým panem tématem - tématem strachů, úzkostí a nervozit včetně rozeznání toho, zda jsou vůbec naše a pokud ano, jak je dostat na svou stranu. Brzy více na webu.

Tak na rok 2022, abychom dokázali být v co největším souladu sami se sebou, věděli jsme, kdo jsme a život nás naplňoval radostí a lehkostí. Velké díky za vás v roce 2021. Těším se, že budeme součástí i toho 2022.






136 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page